Belediye Başkanı ‘kadın’ şarkıcılardan rahatsız oldu

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 5, 2022 / 11:01

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın üniformalarının İslam’a uygun olmadığını savunup sporcuların kendilerini ‘teşhir ettiğini’ söyleyen ve tepki çeken paylaşımı sonrasında MHP’den ihraç edilen Düzce’nin Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, bu kez de Düzcespor’un şampiyonluk kutlamalarına getirilen kadın sanatçıdan ‘rahatsız’ oldu.

Şahin, futbolda ikinci lige yükselen Düzcespor’un düzenlediği şampiyonluk kutlamasında kadın sanatçının sahne almasına yönelik “Kutlama için bir bayan şarkıcı getirmeleri Düzcespor’a ve Düzce’ye yakışmaz” ifadelerini kullandı.

‘DÜZCE MUHAFAZAKÂR BİR YERDİR’
Sahneye kadın sanatçının çıkmasına tepki gösteren Şahin, “Düzcespor’un şampiyon olmasından çok mutlu olduk, tebrik ettik, sevindik. Ancak, cumartesi günü kutlama için bir BAYAN şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor’a ve ve Düzceliye yakışmaz!!! Düzce MUHAFAZAKAR bir yerdir. DİNİ değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama SINRILARI AŞMADAN!!!” ifadelerini kullandı.

ECE SEÇKİN’DEN SERT TEPKİ
Şahin’e yanıt ise kutlamada sahne alan şarkıcı Ece Seçkin’den geldi.

Seçkin, “Sayın Şahin, bayan değil KADIN! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim. Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum. İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakarlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top