Ben Kemal, geliyorum

Ben Kemal, geliyorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde “arsıza-hırsıza” neşter vuracaklarını ve devletin malını geri alacaklarını vurgulayarak Cüneyt Arkın’ın “Hınç” filmindeki repliğiyle mesaj verdi. Kılıçdaroğlu,...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde “arsıza-hırsıza” neşter vuracaklarını ve devletin malını geri alacaklarını vurgulayarak Cüneyt Arkın’ın “Hınç” filmindeki repliğiyle mesaj verdi. Kılıçdaroğlu, “Seçimin ertesi gününde onların telefonları acı acı çalacak, açtıkları telefonların ucunda bir ses duyacaklar, ‘Ben Kemal, geliyorum’!” dedi.

1976 yapımı ‘Hınç’ filminde Cüneyt
Arkın, intikam alacağı kişileri
arayarak, ‘’Ben Kemal, geliyorum’’
dedikten sonra telefonu kapatıyor.



SAYIŞTAY’A REST!
Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. “Devletin hazinesinden 418 milyar dolar çalındığını saptayınca suikast tehditleri gelmeye başladı” diyen Kılıçdaroğlu, “Her şeyleriyle gelsinler, bir milim geri adım atmayacağız” ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, Sayıştay denetçilerine seslenerek “İktidara geldiğimizde o raporlarınızda 418 milyar doları görmezsem, yakarım sizleri! Beytülmale dokunan yanacak” uyarısını yaptı.

‘ÇETEMETRE’
Ankara’ya dev bir dijital pano kurduracağını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Adı çetemetre olacak. Halktan çalınan ve geri alınan her doları görecekler bu panoda. 418 milyar doları görünceye kadar durmayacağım!” taahhüdünde bulundu.

Haksızlık yapılanlarla helalleşeceğini belirten Kılıçdaroğlu “Roboski ile Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi ile Soma ile başı kapalı kızlarımıza haksızlık yapıldığı için, biz o dönemde suskun kaldığımızdan dolayı onlarla da helalleşeceğiz” ifadesini kullandı.

'KAYYIM REKTÖR'E LAKAP BULDU: BRÜTÜS NACİ
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan “kayyım rektör” Naci İnci’ye, “Brütüs Naci” diye seslendi. Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Boğaziçi Üniversitesi dünyanın en önemli üniversitelerinden biriydi. Brütüs Naci hocaları kovdu, öğrencileri dövdürdü, bazılarını hapse attırdı, kulüpleri kapattı, okul 200 sıra geriye düştü. Şimdi de mezunlarının yaptığı binaya el koydu. Naci’ye sesleniyorum. Zulüm yapanları affetmem! Naci, kayyım düzenine son verdiğimizde görecektir geliyor gelmekte olanın ne anlama geldiğini.”