BENFICA UĞURCAN’I İSTİYOR

BENFICA UĞURCAN’I İSTİYOR
Portekiz Ligi takımlarından Benfica, Trabzonspor forması giyen başarılı kaleci Uğurcan Çakır’ı transfer etmek istiyor.Abola’da yer alan habere göre; Portekiz kulübü, kaleci Vlachodimos’un takımdan ayrılması durumunda B...

Portekiz Ligi takımlarından Benfica, Trabzonspor forması giyen başarılı kaleci Uğurcan Çakır’ı transfer etmek istiyor.

Abola’da yer alan habere göre; Portekiz kulübü, kaleci Vlachodimos’un takımdan ayrılması durumunda B planı olarak Karadeniz temsilcisinde forma giyen Uğurcan Çakır’ı transfer etmek istiyor. Haberde, oyuncunun harika bir sezon geçirdiği, Fransız ekibi Marsilya ve Monaco’nun da başarılı kaleciyle ilgilendiği belirtildi. Bordo-mavili yönetimin 26 yaşındaki kaleci için 15 milyon Euro istediği ifade edildi.

Öte yandan, Uğurcan Çakır’ın menajeri Necdet Çakır, geçtiğimiz günlerde oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çakır, “Uğurcan Çakır’ı sezon içerisinde transfer konularıyla rahatsız etmedik ama arka planda çok büyük çalışmalar yaptık.

Uğurcan’a 4 büyük ligden ilgi var. Uğurcan’ın bonservisi 10-15 milyon Euro arası olur, üstü olmaz. Maalesef ligimiz pek değerli değil. Derbiler haricinde çok takip edilmiyoruz. Milli Takımımızın da C Ligi’nde olması bir dezavantaj yarattı” dedi.