Benim evlatlarım öyle parayla pulla oynamıyorlar, sarayları arkalarına almıyorlar

Benim evlatlarım öyle parayla pulla oynamıyorlar, sarayları arkalarına almıyorlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Konya’da, Tarımda Çalışan Kadınlar ile Bölge Toplantısı’nda konuştu. Kılıçdaroğlu, “TÜRGEV ve Ensar Vakfı üzerinden paraları transfer ettiren, oğlun Bilal Erdoğan. Parayı alan...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Konya’da, Tarımda Çalışan Kadınlar ile Bölge Toplantısı’nda konuştu. Kılıçdaroğlu, “TÜRGEV ve Ensar Vakfı üzerinden paraları transfer ettiren, oğlun Bilal Erdoğan. Parayı alan tarafta ise kızın Esra Albayrak var. Kardeş kardeş vakıflar yönetiyorlar, para transfer ediyorlar birbirlerine” açıklamasına gönderme yaparak, “Benim evlatlarım öyle parayla pulla oynamıyorlar, sarayları arkalarını almıyorlar” dedi.

KAVGAYSA KAVGA EDECEĞİZ
Kılıçdaroğlu, “Her evde anne- babanın yetiştirdiği, eğittiği evladı işsizse anne huzur içinde değildir. Her bir annenin huzuru için huzurunuzdayım. Hiç endişe etmeyin, bunun mücadelesini vereceğim. Bunun kavgasını vereceğim. Kavgaysa kavga edeceğiz, mücadeleyse mücadeleyi yapacağız. Bütün mücadelem bu topraklarda hiçbir çocuk yatağa aç girmesin.” düşüncesini dile getirdi.

BEŞLİ ÇETEDEN ALACAĞIM ÇİFTÇİYE VERECEĞİM
Çiftçilere seslenen Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“Allah’ın güneşini beşli çeteye teslim etmeyeceğiz. Orayı kamulaştıracağız, çiftçilere vereceğiz. Allah’ın güneşi bedava. Güneş tarlalarını kurarsınız, elektrik elde edersiniz. Bu geliri Konya’da kime veriyorlar şimdi? Beşli çeteden birisine veriyorlar. Size sözüm söz, beşli çeteden alacağım, çiftçiye vereceğim. Benim verilmeyecek hesabım yok, birileri gibi değilim. Ben halktan birisiyim, ben onlar gibi saraylarda yaşamıyorum.”

2 BİN 503 LİRA MAAŞ ALIYORUM
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da esnafın ve yurttaşların sorunlarını dinledi. Geçinemediğini anlatan bir emekli, “Emekliyim, karnım aç. 2 bin 503 lira maaş alıyorum. Benim oğlum üniversite imtihanına girecek, üniversiteyi kazansa bile ben okutamayacağım. Durumum yok. Açız yani açız” dedi.