“BENİMLE ÇALIŞIRSANIZ SİZİN BAŞINIZ BELAYA GİRER”

“BENİMLE ÇALIŞIRSANIZ SİZİN BAŞINIZ BELAYA GİRER”
Ersun Yanal, teknik direktörlük kariyerinde yaşadığı önemli anıları anlattı. Tandem-İ programına konuk olan tecrübeli teknik adamın bir kulüp başkanıyla olan diyaloğu ise dikkat çekti. Son 20 yılda çok önemli oyunculara...

Ersun Yanal, teknik direktörlük kariyerinde yaşadığı önemli anıları anlattı. Tandem-İ programına konuk olan tecrübeli teknik adamın bir kulüp başkanıyla olan diyaloğu ise dikkat çekti. Son 20 yılda çok önemli oyunculara dokunduğunu vurgulayan Yanal, ''Türkiye'de plan ve proje yapmak gerçekten zordur. Bir gün çok değer verdiğim bir başkanımızla görüşme yaparken, "Benimle çalışırsanız sizin başınız belaya girer. Herkes skora odaklanır. Herkes sizi skor almaya zorlar. Ben size sıkıntı yaratırım. Skor isteyecek sizden insanlar." Halbuki biraz geliştirelim, oyuncu bulalım, ülkeye katkıda bulunalım. 100 değil, 10 kazanalım. Eyvallah, skor alalım ama her şey yenmek, yenilmek değil.'' dedi.

Yanal şunları söyledi: “Hem bizler, hem ulusumuzun, hem de dünyadaki tüm vatandaşların sosyal mesafe konusundaki duyarlılığı, katkısı, hepimizin nerede duracağı geleceğimiz açısından önemli. Ülkede ve dünyada birçok organizasyon durdu. Ancak insan ihtiyaçlarını karşılayacak bir takım çabalar gerçekleşiyor. Evde kal diyoruz. Kurallara saygılı bir şekilde uyalım. Herkesin birbirini koruması gerekiyor. Bu süreci, mesafeyi koruyarak atlatabiliriz. Evdeyim. Uzun süredir evdeyim. Zaten çok fazla sosyal mesafe bırakacak imkan yok. Ailemleyim. Yaklaşık 24-25 gündür tamamen izole durumunda yaşıyoruz. Ondan önceki günlerde de bu izolasyon devam ediyoruz. Bugün 25. günü doldurduk. Bu yeterli mi? Herkesin kurallara uyması gerekiyor. Bu beladan ancak böyle kurtulacağız.”