Benzine 77 kuruş, motorine 33 kuruş zam

Benzine 77 kuruş, motorine 33 kuruş zam
Akaryakıtta zamlar üst üste geliyor. Son olarak bugün benzin ve motorinde zam açıklaması geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’ten (EPGİS) yapılan açıklamaya göre bu geceden itibaren geçerli olmak...

Akaryakıtta zamlar üst üste geliyor. Son olarak bugün benzin ve motorinde zam açıklaması geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’ten (EPGİS) yapılan açıklamaya göre bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 77 kuruş, motorine 31 kuruş zam geldi. Motorine dün de 66 kuruş zam gelmiş ve fiyatı 10 TL’yi aşmıştı. Bugünkü zamla birlikte benzinin fiyatı da 10 TL’nin üzerine çıktı.

Sigaraya 2 lira zam
Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigaraya beklenen zammın bu sabah itibariyle yürürlüğe girdiğini duyurdu. Aybaş, twitter hesabından yaptığı açıklamada Philip Morris Grubu’ndaki sigara markalarına 2 TL’lik zam geldiğini belirtti. Aybaş’ın aktardığı bilgilere göre söz konusu gruptaki en ucuz sigara 17,50 olurken, en pahalı sigara ise 25 liraya yükseldi. Aybaş “Bu gelen 2 TL ‘lik zam maliyet ve kur zammı ilerleyen günlerde ÖTV zammı da yapılacaktır” dedi.