Bergen’in çok izlenmesi bizi de şaşırttı

Bergen’in çok izlenmesi bizi de şaşırttı
Gişe rekorları kıran Bergen filmi, gösterimdeki üçüncü haftasını geride bırakırken, seyirciden yoğun ilgi görerek toplamda 4 milyon seyirciyi aşmayı başardı. Filmin başrol oyuncularından Erdal Beşikçioğlu filmin gişe...

Gişe rekorları kıran Bergen filmi, gösterimdeki üçüncü haftasını geride bırakırken, seyirciden yoğun ilgi görerek toplamda 4 milyon seyirciyi aşmayı başardı. Filmin başrol oyuncularından Erdal Beşikçioğlu filmin gişe başarısı hakkında konuştu.

Beşikçioğlu, “Pandemi sonrası salonların doluyor olması çok keyif verici. Umarım diğer filmler de hak ettikleri karşılığı bulur. Filmin bu kadar çok izlenmesi bizi de şaşırttı. Evet, bir şeyler bekliyorduk ama sosyal bir harekete dönüşmesini beklemiyorduk” açıklamasında bulundu. Beşikçioğlu, “Filmde şarkıları Farah Zeynep Abdullah’ın seslendirmesini eleştirenler oldu, bu konuda ne söylemek istersiniz?” sorusuna da, “Bu bir drama arkadaşlar. Eğer oyuncu şarkı söyleyebiliyorsa bunu göz ardı edemezsiniz. Merak eden varsa eğer Bergen’i tabii ki dinleyebilir. Bu bizim için tuhaf bir eleştiri değil” dedi.

Beşikçioğlu projede, Bergen’in yüzüne kezzap atıp ardından da onu öldüren eşi Halis Serbest’e hayat verdi.

‘Bergen’, 17 günde 4 milyon 94 bin 43 seyirciyi sinema solanlarına çekti.