BEŞİKTAŞ ABOUBAKAR’IN PEŞİNDE

BEŞİKTAŞ ABOUBAKAR’IN PEŞİNDE
Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar ilgisi devam ediyor. Porto'da gözden düşen Kamerunlu yıldızın maliyetinin, transferdeki en büyük engel olduğu yazıldı.Portekiz basınından A Bola Gazetesi'nin haberine göre Porto'da forma giyen Vincen...

Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar ilgisi devam ediyor. Porto'da gözden düşen Kamerunlu yıldızın maliyetinin, transferdeki en büyük engel olduğu yazıldı.
Portekiz basınından A Bola Gazetesi'nin haberine göre Porto'da forma giyen Vincen Aboubakar, eski kulübü Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alıyor. Transferin gerçekleşmesi için mali şartların harcama limitine uygun olması gerektiği aktarıldı.
"MAAŞINDA İNDİRİM YAPMALI"
Vincent Aboubakar'ın 2 milyon avroluk maaşını 1,5 milyon avroya düşürmesi gerektiği vurgulanırken, 7 milyon avroluk bonservis bedelinin de Beşiktaş için çok yüksek olduğu belirtildi. Euro'nun Türk Lirası karşısında güçlenmesinin, Beşiktaş'ın Aboubakar transferini zorlaştırdığı ifade edildi. Siyah beyazlılar, eski futbolcularını yeniden kiralamayı planlıyor.
Vincent Aboubakar bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 8 resmi maçta 2 gol atabildi. Bu gollerin hepsini UEFA Avrupa Ligi'nde kaydeden Aboubakar, toplamda 285 dakika forma şansı bulabildi. Üst üste yaşadığı sakatlıklardan sonra formasını kaybeden Aboubakar'ın Porto'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.