Kartal 3 puanı golcüleriyle aldı

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 8, 2023 / 00:29

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa 3 puan için kozlarını paylaştı. Vodafone Park’ta dolu tribünler önünde oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar golcüleriyle 2-1 kazanmayı başardı.

Adana Demirspor galibiyetiyle moral bulan Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında da 28. dakikada Cenk Tosun’un golüyle 1-0 öne geçti. Salih Uçan’ın pasında ceza sahasında kaleci Ertuğrul’dan önce topa dokunan Cenk, bu golle birlikte Vodafone Park’ta en çok gol atan Larin ile sayısını eşitledi: 23.
45+6’da Weghorst, Beşiktaş taraftarını coşturdu. Redmond’ın pasıyla sol taraftan ceza sahasına giren Hollandalı forvet, yerden sert şutla fileleri havalandırdı: 2-0. Kasımpaşa ise 69. dakikada Ahmet ile umutlandı. Fall’un sağ kanattan yaptığı ortada Ahmet kafa vuruşunu yaptı, kaleci Mert dondu kaldı: 2-1.
Farkı bire indirdikten sonra Kasımpaşa üç net pozisyonda skoru değiştiremedi. Beşiktaş ise Weghorst ile net pozisyonda farkı arttıramadı.
Bu sonucun ardından Beşiktaş 29 puan ve maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise 18 puan ve maç fazlasıyla 13. sırada kaldı.

Ligin 19. haftasında Beşiktaş 14 Ocak Cumartesi günü Konyaspor deplasmanına çıkacak. Kasımpaşa ise Pazar günü sahasında Karagümrük’ü konuk edecek.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top