BEŞİKTAŞ’A AĞIR FATURA

BEŞİKTAŞ’A AĞIR FATURA
Partizan'da forma giyen 23 yaşındaki Nijeryalı santrfor Umar Sadiq için Partizan yönetimi astronomik bir bedel talep etti.Sırp basınındaki haberlere göre, Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'ın yaşı ve yaşadığı sakatlık problemleri...

Partizan'da forma giyen 23 yaşındaki Nijeryalı santrfor Umar Sadiq için Partizan yönetimi astronomik bir bedel talep etti.
Sırp basınındaki haberlere göre, Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'ın yaşı ve yaşadığı sakatlık problemleri nedenyle dinamik bir forvet arayışında olduğu, Umar Sadiq isminin teknik heyet tarafından da beğenildiği öğrenildi. Ancak Partizan yönetimi yüksek bir bonservis bedeli talep ediyor.
15 MİLYON EURO İSTEDİ
Partizan kulübünün Beşiktaş'ın Umar Sadiq transferinde ısrarcı davranmasından dolayı talebi yüksek tutarak 15 milyon euro istedi. Öte yandan son dönemde teknik direktör Milosevic ile arası iyi olmayan Umar Sadiq'in ayrılmak istediği de gelen haberler arasında.
1.92'lik boyu ile dikkat çeken Nijeryalı forvet oyuncusu Umar Sadiq, bu sezon Partizan formasıyla 36 maçta 17 gol ve 14 asiste imza attı. Daha önce Roma, Bologna, Torino ve Rangers gibi takımlarda oynayan Umar Sadiq'ın Partizan ile 2 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.