Beşiktaş’a Antalya çelmesi

Beşiktaş’a Antalya çelmesi
Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından siyah-beyazlılar da haftayı kayıpla tamamladı. Bu sonucun ardından Beşiktaş, lider Trabzonspor’un 20 puan gerisine düştü.Taraftar...

Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından siyah-beyazlılar da haftayı kayıpla tamamladı. Bu sonucun ardından Beşiktaş, lider Trabzonspor’un 20 puan gerisine düştü.

Taraftar desteğini arkasına alan ve maçın büyük bir bölümünü üstün götüren Kara Kartal, Akdeniz ekibinin tecrübeli kalecisi Ruud Boffin’i geçemedi. Üst üste 2. beraberliğini alan Siyah Beyazlılar, 37 puanla 7. sırada yer alırken, galibiyet hasreti 8 maça yükselen Antalyaspor, 25 puanla 17. basamakta kaldı.

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Serkan Ok, Osman Gökhan Bilir
Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Necip Uysal (Oğuzhan Özyakup dk. 73), Domagoj Vida, Francisco Montero, Valentin Rosier, Can Bozdoğan (Cyle Larin dk. 63), Miralem Pjanic, Rıdvan Yılmaz, Alex Teixeira (Josef de Souza dk. 73), Emirhan İlkhan (Rachid Ghezzal dk. 63), Michy Batshuayi (Güven Yalçın dk. 83 ?)Yedekler: Emre Bilgin, Welinton, Gökhan Töre, Mehmet Topal, Kenan Karaman
Teknik Direktör: Önder Karaveli
FT Antalyaspor: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Naldo, Güray Vural, Andrea Poli (Hakan Özmert dk. 85 ?), Fernando, Alassane Ndao (Haji Wright dk. 75), Fredy (Bahadır Öztürk dk. 86 ?), Doğukan Sinik (Gökdeniz Bayrakdar dk. 68), Luiz Adriano (H.Eddine Ghacha dk. 68)
Yedekler: Ataberk Dadakdeniz, Sherel Floranus, Doğukan Nelik, Nuri Şahin, Deni Milosevic
Teknik Direktör: Nuri Şahin
Kırmızı kart: Miralem Pjanic (dk. 90+7) (Beşiktaş)