BEŞİKTAŞ’A MÜJDE

BEŞİKTAŞ’A MÜJDE
Ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş'a Hollanda'dan müjdeli haberler geldi. Feyenoord'un Jeremain Lens ve Oğuzhan Özyakup için sezon sonunda Kartal'la masaya oturacağı ifade edildi.Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran...

Ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş'a Hollanda'dan müjdeli haberler geldi. Feyenoord'un Jeremain Lens ve Oğuzhan Özyakup için sezon sonunda Kartal'la masaya oturacağı ifade edildi.

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran ve şu anda Hollanda Ligi devlerinden Feyenoord'un başında olan Dick Advocaat'tan Beşiktaş'a müjdeli haber geldi! Takımdaki en yüksek ücreti alan isimler arasında bulunan Jeremain Lens ile Oğuzhan Özyakup’a talip çıktı. O takım Oğuzhan’ın şu an kiralık olarak formasını giydiği Feyenoord. Voetbal4u.com’un haberine göre; teknik direktör Dick Advocaat, Feyenoord ile olan sözleşmesini uzatacak. Hollandalı çalıştırıcı, takımda kalması halinde ise yönetimden Oğuzhan Özyakup’un bonservisinin alınmasını, Jeremain Lens’i de takımında görmek istediğini yönetime iletti.

Haberde Feyenoord’un Jeremain Lens için Beşiktaş’a 1.5 milyon euro bonservis ödemeye hazır olduğu bilgisine de yer verildi. Eredivisie ekibinin Oğuzhan için de aynı miktarda bir ücreti gözden çıkaracağını belirten Hollanda basını iki oyuncunun da sözleşmelerinin 2022’de tamamlanacağına dikkat çekti. Haberde, Beşiktaş’ın yaşadığı ekonomik sıkıntılara da değinilirken Hollandalılara göre Feyenoord yönetimi yaz transfer döneminde Siyah-Beyazlı takımla masaya oturacak.