BEŞİKTAŞ’A UKRAYNA’DAN 10 NUMARA

Son Güncellenme Tarihi: Nisan 15, 2020 / 15:06

Transferde bonservisi elinde isimlere yönelen Beşiktaş’a, Shakhtar Donetsk’le kontratı sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu önerildi…Yönetim, Ukrayna Milli Takımı’nın değişilmez isimlerinden olan 1,82’lik futbolcuyu değerlendirmeye aldı.

Yeni sezonda kadrosunda büyük bir değişikliğe gitmeye hazırlanan Siyah- Beyazlılar, hem alt yapıdan gelecek oyuncularla hem de yapılacak genç transfer hamleleriyle takımdaki yaş ortalamasını düşürmeyi planlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kara Kartal’a, menacerler aracılığıyla yeni bir ismin önerildiği ortaya çıktı. Shakhtar Donetsk forması giyen 24 yaşındaki 10 numara Viktor Kovalenko’nun yönetime iletildiği bildirildi.

Shakhtar’ın alt yapısında yetişen ve 6 sezondur A takımda görev yapan 1,82’lik orta saha, Ukrayna Milli Takımı’nda da düzenli olarak forma giyiyor. Takımıyla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve yeni bir maceraya hazır olan Kovalenko’nun, menaceri aracılığıyla Siyah- Beyazlılar’dan yanıt beklediği öğrenildi. Kovalenko, Shakhtar formasıyla 6 sezonda 183 maçta 28 gol attı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top