BEŞİKTAŞ’TA GÜNEŞ DOĞDU

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 16, 2023 / 12:58

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’in göreve getirilmesiyle yeniden üst üste alınan galibiyetleri hatırladı.

Sezona teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde başlayan siyah-beyazlı takım, Fransız çalıştırıcının görev yaptığı 11 haftalık bölümde sadece bir kez üst üste 3 galibiyet alırken, teknik direktör Şenol Güneş 6 haftalık lig performansının son 3 maçını galibiyetle tamamladı.

Siyah-beyazlı ekip, Ismael döneminde VavaCars Fatih Karagümrük, Demir Grup Sivasspor ve MKE Ankaragücü karşısında elde ettiği peş peşe 3 galibiyetin ardından 9 karşılaşmalık periyotta bir daha üst üste iki maç dahi kazanamadı.

Şenol Güneş’in göreve gelmesinin ardından ilk müsabakasında HangiKredi Ümraniyespor’u 5-2 yenen Beşiktaş, sonraki 2 haftada Galatasaray ve Gaziantep FK karşısında puan kayıpları yaşasa da daha sonra oynadığı karşılaşmalarda Adana Demirspor, Kasımpaşa ve Arabam.com Konyaspor’u mağlup ederek 9 maç sonra art arda 3 galibiyet yaşadı.

Siyah-beyazlılar, Güneş yönetimindeki ilk 6 haftasında son 3 maçının yanı sıra Ümraniyespor karşılaşmasını da kazanırken, Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu, Gaziantep FK ile de 1-1 berabere kaldı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top