BEŞİKTAŞ’TA SORLOTH PROBLEMİ

BEŞİKTAŞ’TA SORLOTH PROBLEMİ
Beşiktaş’ta transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar, golcü transferi için ilk hedefi olan Alexander Sörloth’ta son durum belli oldu.16 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu Real Sociedad tarafından...

Beşiktaş’ta transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar, golcü transferi için ilk hedefi olan Alexander Sörloth’ta son durum belli oldu.

16 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu Real Sociedad tarafından kullanılmayan Norveçli golcü için Leipzig’le masaya oturan Beşiktaş beklediği yanıtı alamadı.

Kartal 6 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 50 pay teklifini sunsa da Alman ekibi, 10 milyon Euro’nun son rakam olduğunu vurgulamıştı.

Kiralık opsiyonunu kullanmayan Real Sociedad’ın da 16 milyon Euro’luk opsiyonunun yarısını teklif etmesi Beşiktaş’ı listede geriye iterken Sörloth’la da rakam konusunda orta yol bulunamadı.

Yıldız oyuncunun istediği rakam 3.5 milyon Euro olurken Beşiktaş’ın önerisi ise 2.5 milyon Euro oldu.

Hem bonservis hem de yıllık ücretteki farklar nedeniyle bu transferi dondurmak zorunda kalan siyah-beyazlılar rotayı aletrnatif isimlere çevirdi.