BEŞİKTAŞ’TA VİDA ŞOKU

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 17, 2020 / 08:36

Beşiktaş Kulübü, Domagoj Vida’da ödem tespit edildiğini duyurdu.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Futbol takımımızın 13 Haziran Cumartesi günü Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı maçta, sağ uyluk iç adalesinde yaralanma meydana gelen futbolcumuz Domagoj Vida’nın gerçekleştirilen MR görüntülemesinde ödem tespit edilmiştir. Domagoj Vida’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.” denildi.

ÇEBİ’DEN KURTULUŞ REÇETESİ!

Beşiktaş’ta halen forma giyen tüm futbolculara yönelik yaptığı konuşmayı anlatan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Sahaya çıktım ve tüm futbolculara şöyle dedim, “Sizinle devam etmek istiyoruz ama bu şartlar altında değil, sizden indirim istiyoruz; düşünün kararınızı sezon sonunda bize bildirin dedim” şeklinde konuştu.

“BEDAVAYA EKMEK YOK, İYİ SCOUT BULACAKSIN”

“Bedavaya ekmek yok, iyi scout bulacaksın, iyi futbolcu getirecek. İyi sözleşmeler yapacaksın, iyi hocalar bulacaksın. Başkanların, yöneticilerin işi bu. Bonservis bedeli vermeden rakip takımdan da oyuncular alınabilir. Bunda bir sorun yok, benim beğendiğimi başkası beğenebilir. Büyük bir takımda kullanılmayan bir futbolcuyu başka bir büyük bir takım alabilir.

Oyuncularla oturduk konuştuk ve indirim yapmalarını istedik. Kalacak oyuncular var, yüksek maaş alan oyuncular var. Bunların hepsini sezon bitiminde değerlendireceğiz. Gidecek 3-5 futbolcu var. Belki de onlarla anlaşacağız. Bizim için değerleri var sonuçta. Bakacağız. Onun dışında devam eden yüksek maaşlı kontratlar var. O önemli. Biz anlayış beklediğimizi söyledik ve sezon sonuna bıraktık”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top