BETO’DAN KARAMSAR MESAJ

BETO’DAN KARAMSAR MESAJ
Beto, FIFA Dünya Kupası Elemeleri play-off turu yarı finalinde oynanacak Portekiz-Türkiye karşılaşması öncesi değerlendirmede bulundu.“Bu maçta nasıl bir Türkiye olacağı konusunda kafamda çok büyük şüpheler var” diyen...

Beto, FIFA Dünya Kupası Elemeleri play-off turu yarı finalinde oynanacak Portekiz-Türkiye karşılaşması öncesi değerlendirmede bulundu.

“Bu maçta nasıl bir Türkiye olacağı konusunda kafamda çok büyük şüpheler var” diyen Beto, Avrupa ve Dünya Kupası elemelerinde gördüğü Türkiye ile son Avrupa Şampiyonası’ndaki Türkiye’nin çok farklı olduğunu dile getirdi.

Portekizli tecrübeli futbolcu, “Eleme gruplarında çok iyi, inanılmaz futbol oynayan bir Türkiye gördüm. Avrupa Şampiyonası’nda ise iyi organize olamayan, hücum yanı zayıf, farklı bir Türkiye vardı. Portekiz’e karşı sahada hangi Türkiye olacak bilemiyorum. Ancak bildiğim bir şey var, o da Türkiye’nin çok iyi oyuncuları bulunduğu ve sahada çok rekabetçi oldukları” dedi.

Göztepe’de 2017-2020 yılları arasında forma giyen Beto, Türkiye’nin Portekiz karşısında kazanabilmesinin sırrının, yakalayacağı çok az fırsatı gole çevirmek olacağını söyledi

Beto, “Benim görüşüme göre Portekiz, evinde oynaması ve şu anda dünya futbolunun en iyi takımlarında forma giyen çok formda oyunculara sahip olması nedeniyle favori. Tabii ki bu bir futbol maçı. En az hata yapan takım turu geçecektir” şeklinde konuştu.