BEVİN ZİRVEDE

Son Güncellenme Tarihi: Nisan 18, 2022 / 13:43

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (Tour of Türkiye) 8. ve son gününde İstanbul-İstanbul etabı hava şartları nedeniyle iptal edilirken, Israel-Premier Tech takımından Yeni Zelandalı Patrick Bevin organizasyonu genel klasman lideri olarak tamamladı.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda dün koşulan 135.3 kilometrelik Gelibolu-Tekirdağ etabını Arkea Samsic Takımı’ndan Patrick Bevin 3 saat 21 dakika 02 saniye ile kazanmıştı. Bu birincilik Patrick Bevin’e Genel Ferdi Klasman birinciliği getirmişti… Eduardo Sepulveda ise Turkuaz Mayo’ya veda etmişti.

Finişe 30 kilometre kala Genel Ferdi Klasmanda ikinci olan Israel Premier-Tech Takımı’ndan Patrick Bevin, Alpecin Fenix Takımı’ndan Jay Vine ve Arkea Samsic Takımı’ndan Nicolas Edet ani bir kaçış yaptılar. Turkuaz Mayo sahibi Eduardo Sepulveda bu atağa geç karşılık verince zaman farkı 45 saniye ile 30 saniye arasında değişti. Etabı Bevin kazanırsa 12-13 saniyelik fark kapanacak ve ve Genel Ferdi Klasmanda birinciliğe yükselecekti. Nitekim beklenen oldu ve Bevin, Sepulveda’dan Turkuaz Mayo’yu aldı ve Genel Ferdi Klasmanda birinciliğe yükseldi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top