BİLAL BAYAZİT’TEN ÇAĞDAŞ ATAN’A ÖVGÜ

BİLAL BAYAZİT’TEN ÇAĞDAŞ ATAN’A ÖVGÜ
Yukatel Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazit, Spor Toto Süper Lig'deki iyi performanslarının teknik direktör Çağdaş Atan sayesinde olduğunu söyledi.2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya'nın Serik ilçesine...

Yukatel Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazit, Spor Toto Süper Lig'deki iyi performanslarının teknik direktör Çağdaş Atan sayesinde olduğunu söyledi.

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi'nde kampa giren sarı-kırmızılı ekibin 23 yaşındaki file bekçisi, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Sezon başında transfer tahtası kapalı olduğu için takıma takviye yapamayan Kayserispor, Çağdaş Atan yönetiminde Süper Lig'de 14 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, Dünya Kupası arasına 23 puanla 6. sırada girdi.

Bu sezon 14 maçın tamamında görev alan Bilal Bayazit, 5 müsabakada kalesini gole kapattı. Toplamda kalesinde 15 gol gören genç file bekçisi, yediği gol bakımından yaklaşık 1 gol ortalamasıyla mücadele etti.

Ligin en çok kurtarış yapan kalecisi konumundaki Bilal, "Allah'ıma çok şükür kendi performansım iyi gidiyor. Ancak elimizde henüz bir şey yok. Önümüzde daha 22 maç var. İnşallah bu performansı devam ettirebilirim, takım da böyle gider ve sezon sonunda hepimiz mutlu oluruz." dedi.