Soylu’nun hedefinde Kılıçdaroğlu ve 6 parti var: ‘Bildiriyi hangi büyükelçiliğe düzeltmeye gönderdin?’

Soylu’nun hedefinde Kılıçdaroğlu ve 6 parti var: ‘Bildiriyi hangi büyükelçiliğe düzeltmeye gönderdin?’
Esenyurt İlçe Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen AK Parti Esenyurt İlçe Danışma Meclisi’nin toplantısına katılan Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.Türkiye’yi yönetmek isteyenlerin 6’lı bir masa kurduğunu...

Esenyurt İlçe Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen AK Parti Esenyurt İlçe Danışma Meclisi’nin toplantısına katılan Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

Türkiye’yi yönetmek isteyenlerin 6’lı bir masa kurduğunu hatırlatan Soylu,”Kılıçdaroğlu’na bir söz söylemek istiyorum; Kılıçdaroğlu, biraz dürüstsen, bu millete biraz inancın varsa, 6’lı masa toplantısından sonra, beraber oluşturduğunuz ve tutanak altına aldığınız bildiriyi hangi büyükelçiliğe düzeltmeye gönderdin, bunu açıkla” iddiasında bulundu.

Açıklamalarında sık sık bir araya gelen 6 muhalefet partisini hedef alan Soylu, “Bu ülkeyi şu 6’lı masanın birbirine benzemeyenlerine teslim etmek isteyenler, bu ülkenin değerlerini allak bullak etmek isteyenlerdir” ifadelerine yer verdi.

2024’TE KAYBEDİLEN BELEDİYELERİ ALACAĞIZ
Bakan Soylu, konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı. Erdoğan telefonda gençlere, şöyle seslendi:
“İnanıyorum 2023’te yapılacak seçimler, Esenyurt’ta yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak ve 2024’te de kaybedilen belediyemizi geri alacağız. Durmak yok, yola devam diyorum. “