BİM'e AÇIK tehdit Bu kez Kırıkkale’de

BİM'e AÇIK tehdit Bu kez Kırıkkale’de
Cumhur İttifakı hükümeti ile BİM arasında yaşanan kavganın yankıları devam ederken BİM'e yönelik tehdit ve saldırılar artıyor.Kırıkkale'de faaliyet gösteren Aybimaş firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan, aralarında...

Cumhur İttifakı hükümeti ile BİM arasında yaşanan kavganın yankıları devam ederken BİM'e yönelik tehdit ve saldırılar artıyor.

Kırıkkale'de faaliyet gösteren Aybimaş firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan, aralarında Anadolu Ajansı ve TRT’nin de olduğu medya kuruluşlarına yaptığı konuşmada "BİM'in CEO'su denen Cino, Kırıkkale'deki Bim'leri kapattıracağız. Hem kardeşlerimiz hem bizler hadlerini bildireceğiz" sözleriyle açık açık tehdit etti.


BİM’LERİ KAPATTIRIP KENDİSİ MARKET AÇACAK
Ramazan Ayan’ın, suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafları olduğu ortaya çıktı.

Ramazan Ayan , “BİM’in cinosu” dediği Galip Aykaç'ı “Adeta kudurmuş gibi devletimizin yöneticilerine karşı hakaret etmiştir” dedi, kendi firmalarının “yerli ve milli” olduğunu iddia etti, “Ancak bu ahlaksız bu densiz BİM’in cinosu öyle kudurmuş ki kendisinde bir kudret görüp haddini aşarak devletimize ve devlet büyüklerimize hakaret etmiştir” diye konuştu.

Ramazan Ayan, “BİM’in cinosunun bu hadsizliğine öyle bir cevap ile başlayacağız ki. Kırıkkale’mizden başlayarak tüm illerimizde bu harekât dalga dalga büyüyecek ve siz bu dalganın altında kalacaksınız” sözleriyle tehditlerini sürdürdü.

Ramazan Ayan, Kırıkkale’deki BİM’leri kapattıracaklarını, çalışanları kendi marketlerinde işe alacaklarını ve BİM’ler yerine Aybimaş marketleri açacaklarını da söyledi.