Bir AK Parti’li vekilde daha korona çıktı

Bir AK Parti’li vekilde daha korona çıktı
Ayasofya Camii'nin açılışına katılıp da maskesiz fotoğraf paylaşan AK Parti Hatay vekili Hüseyin Şanverdi'den sonra AK Parti Manisa vekili İsmail Bilen'in de Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı. Bilen, "Maalesef koronaya yakalandığım...

Ayasofya Camii'nin açılışına katılıp da maskesiz fotoğraf paylaşan AK Parti Hatay vekili Hüseyin Şanverdi'den sonra AK Parti Manisa vekili İsmail Bilen'in de Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı. Bilen, "Maalesef koronaya yakalandığım doğru. Durumum şu anda çok iyi. Karantinadayım” dedi. AK Parti'li iki vekil Ahmet Salih Dal ile Ziver Özdemir'in tedavileri de sürüyor.

Bilen, 24 Temmuz’da Ayasofya’nın içinden ve çevresinden diğer AK Parti’liler ve katılımcılarla fotoğraflar paylaşmıştı. Aynı günlerde İstanbul Bağcılar’da, Tat Bakliyat A.Ş.’nin sahibi Gıyasettin Memiş’i ziyaret eden Bilen bir maskesiz fotoğraf da orada paylaşmıştı.

Son günlerde test sonucu pozitif çıkan AK Parti’li iki vekilin; Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal ile Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in tedavileri de devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ise temmuz ayının başında virüse yakalanmıştı. Meclis'te yeni vakalarla toplam vaka sayısı 11'i milletvekili olmak üzere 43'e yükseldi.