Bir günde iki kadın cinayeti

Son Güncellenme Tarihi: Mart 28, 2021 / 18:43

Bir günde iki kadın, öldürüldü. 17 yaşında 5 aylık hamile Sezen Ünlü, daha önce darp raporu ile birlikte şikayet edilen Anıl Yolum tarafından öldürüldü. Hastane çalışanı Necla Demirbaş ise uzaklaştırma kararına rağmen, 5 yaşındaki kızının yanında öldürüldü.

İçeri atsalardı, şu an yaşıyordu

İzmir’de, 5 aylık hamile 17 yaşındaki Sezen Ünlü, 16 bıçak darbesi ile bebeğiyle birlikte öldürüldü. Kızının, Anıl Yolum ve ailesi ile birlikte yaşadığını dile getiren baba Serdar Ünlü, “Kızım sıkılmış, ‘babama gideceğim’ deyince kızımı dövmüş. Ben de kızımı geri aldım. İki gözü de mordu. Darp raporu aldık, şikâyetçi olduk. Adamı tutuklamadılar. Benim kızım öldü. Adamı içeri atsalardı kızım şu anda yaşıyor olacaktı. Adamı içeriye atsalardı kızımın yaşamasına yeterdi” dedi. Sezen Ünlü’nün amcası Sezgin Ünlü de, “Şikâyette bulunduğu, uzaklaştırma kararı olduğu halde caniyi serbest bıraktılar” diye konuştu.

‘Beni öldürecekler’

Sezen Ünlü’nün dayısı Çağatay Delikanlı da Anıl Yolum’un yeğenini sürekli takip ettiğini belirtip, “En son dört gün önce yeğenime rastladım. Beni görür görmez, ‘Abi beni kurtar, beni öldürecekler’ dedi. Ben de Anıl Yolum’a ‘Senin derdin ne?’ dedim. Elindeki bıçağı beline koydu. Belki de yeğenim üç, dört gün önce öldürülmüş olacaktı” ifadelerini kullandı.

Organlarını bağışladı

Baba Ünlü, “Benim kızımın ‘ben ölürsem gözlerimi bağışlayın’ diye vasiyeti var. ‘Baba ölürsem organlarımı bağışlayın’ derdi. Kızımın gözlerini bağışladım. Benim kızım böyle bir kızdı” dedi.

Polis ekipleri tarafından yakalanan Anım Yolum ise, adliyedeki ilk ifadesinde, “Eşime ait sosyal medya hesabında, başka kişilerden gelen mesajları gördüm ve sinirlendim. Bundan dolayı aramızda tartışma çıktı. Sonra eşimi bıçakladım ve olay yerinden kaçtım” dedi.

Uzaklaştırma kararı vardı

Aynı gün içinde ikinci cinayet haberi ise Aydın’dan geldi.  Daha önceki evliliğinden bir kız çocuğu annesi 31 yaşındaki Necla Demirbaş, birlikte yaşadığı 25 yaşındaki O.G’nin, kızının yanında başına 4 el ateş etmesi ile yaralandı. O.G. hakkında daha önce uzaklaştırma kararı verilmişti. O.G., Demirbaş’ı yaraladıktan sonra aynı silahla kendi başına ateş etti.

Necla Demirbaş, kurtarılamadı. O.G. ise tedavi altına alındı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top