“Bir kişi gidecek milletin hükümeti gelecek”

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 29, 2023 / 07:10

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bilecik’te tüm vatandaşları Altılı Masa’nın ortaya koyacağı sürecin neferi ve kahramanı olmaya davet ederek “Aksi takdirde kara leke olarak tarihe geçeriz. 14 Mayıs’ı hep birlikte demokrasi ve adalet bayramına dönüştüreceğiz” dedi.

İmamoğlu, beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik’e gitti. Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı tarafından karşılanan İmamoğlu, basın buluşması, esnaf ziyareti, halkla buluşma etkinlikleri sonrasında “Halkın Esnafı Projesi” tanıtım toplantısına katıldı.

“NEFERİ OLACAĞIM”

“Haysiyet” mücadelesi için Bilecik’te olduğunu söyleyen İmamoğlu, “Adaletsizliğe karşı buradayım, siyaset üstü bir dönemde Altılı Masa’da ortaya konulan o güçlü iradeyi daha da büyütmek adına buradayım. Altılı Masa’nın neferi olacağım, çok çalışacağım. Türkiye’yi kendi mülkleri zanneden bir avuç insan aklımıza, sağlığımıza, iyi kalbimize, güler yüzümüze, hoşgörümüze mağlup olacak. Bir kişi gidecek, milletin hükümeti gelecek” dedi.

İmamoğlu, “Hukuksuzluğa karşı, adaletsizliğe karşı susan dilsiz şeytandır. Hukuksuzluk varsa Diyarbakır’daysa orada karşı koyacağız, Mardin’de ise orada karşı duracağız. İstanbul’daysa orada karşı duracağız. Sorumluluğumuz büyüktür” diye konuştu.

CAMİDE PROVOKASYON

Bu arada İmamoğlu, önceki gün gittiği Bursa’da Ulucami’de kıldığı cuma namazı çıkışında yaşlı bir vatandaşın, “Boğaza git sen boğaza, burada işin yok, PKK’nın yanına git sen, burada şov yapıyor” tepkisiyle karşılaştı. İmamoğlu ise vatandaşa, “Kimin ne yaptığını bilemezsin sen. Manidar cümleler kurma. Herkesin kendi ibadeti” ifadeleriyle karşılık verdi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top