Bir şüpheli Rus ölümü daha

Bir şüpheli Rus ölümü daha
Rus girişimci Pavel Antov, Hindistan’ın Odisha eyaletindeki bir otelin üçüncü katında bulunan pencereden düşerek öldü. Aynı otelde, günler önce Antov’un arkadaşı Vladimir Budanov’un da hayatını kaybettiği bildirildi.Hindistan...

Rus girişimci Pavel Antov, Hindistan’ın Odisha eyaletindeki bir otelin üçüncü katında bulunan pencereden düşerek öldü. Aynı otelde, günler önce Antov’un arkadaşı Vladimir Budanov’un da hayatını kaybettiği bildirildi.

Hindistan basınında yer alan haberlere göre Pavel Antov ile Vladimir Budanov, beraberlerinde iki kişi ile birlikte bir gezi kapsamında Rayagada bölgesini ziyaret etti. Budanov’un geçtiğimiz günlerde otelde geçirdiği kalp krizi nedeniyle öldüğü belirtilirken, Rayagada Polis Karakolu Sorumlu Müfettişi Rasmi Ranjan Pradhan, “21 Aralık 2022 akşamı otel odasında içki içmişler. Vladimir, 22 Aralık sabahı ölü bulundu. Doktorun aktardığına göre, Vladimir kalp krizinden öldü” dedi.

Bu olaydan günler sonra ise Pavel Antov’un pencereden düşerek öldüğü belirtildi. Antov’un ölüm sebebi henüz netleşmedi ancak Pradhan, “Araştırmalar, intihar mı ettiğini yoksa kazara mı düştüğünü gösterecek” ifadelerini kullandı.