Bir tek yardımcısı Çataklı eksikti

Bir tek yardımcısı Çataklı eksikti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, belediyelere yönelik yürütülen terör soruşturması hakkında yaptığı basın açıklamasında, “Dağdaki terörle mücadele ne kadar zorsa, bu ondan biraz daha zordur. Çünkü dağdaki teröristi...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, belediyelere yönelik yürütülen terör soruşturması hakkında yaptığı basın açıklamasında, “Dağdaki terörle mücadele ne kadar zorsa, bu ondan biraz daha zordur. Çünkü dağdaki teröristi biliyorsunuz” dedi. Soylu’nun konuşmasında şunlar da yer aldı: “İBB Başkanı tarihin en başarısız belediye başkanı olarak nitelendirilen, çöp toplamaktan, İBB otobüslerini çalıştırmaktan yoksun bir belediye başkanı, elbette ki bunları kapatabilmek için İstanbul’a ilgi açığını kapatabilmek için, yargı kararından bulamadığı mağduriyeti buradan bulacak. İBB’de terörle iltisaklı 1668 kişinin 505’i İmamoğlu döneminde alınmış. Bunlar kamu görevi yapmaya engel durumu olan kişiler. Bizim bunları atma yetkimiz olsaydı atardık. Bu kadar insan belediyeye girdi, siz hangi saikle bu insanları aldınız? Bunları size kim önerdi? Bir CV bile istemediniz mi?”

Güvenlik istihbarat birimi yöneticileri İçişleri Bakanı’nın yanında yer aldı. Soylu’nun yanında bir tek kardeşinin FETÖ firarisi olduğu iddia edilen yardımcısı İsmail Çataklı yoktu.