Bir uyarı da dayıdan

Bir uyarı da dayıdan
Ankara’da 30 Aralık’ta öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin faillerinin bulunamaması camiada tepkiyle karşılanırken yakınlarından da uyarılar geliyor. Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten sonra...

Ankara’da 30 Aralık’ta öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin faillerinin bulunamaması camiada tepkiyle karşılanırken yakınlarından da uyarılar geliyor. Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten sonra dayısı da cinayetin aydınlatılmaması halinde susmayacaklarının mesajını verdi. Aile, bugün için Ateş’in kırkının çıkmasını bekliyor. 

T24’ten Candan Yıldız’a konuşan Sinan Ateş’in dayısı Halil İbrahim Bozkurt, AK Partili bazı isimlerin cinayetin aydınlatılması için kendilerine söz verdiğini belirterek, “Sabırla verilen sözlerin tutulmasını bekliyoruz. Biz de sözümüzü tutarak Sinan’ın kırkının çıkmasını bekliyoruz. Eğer sözler tutulmazsa yurdun her köşesinden bizi bekleyen dostlarımız konuşmaya başlayacaklar. Herkes bildiğini söyleyecek. Aile olarak kenarda oturacak halde değiliz” dedi. Yazıya göre, şubatın ikinci haftasında ailesi, Sinan Ateş’in cenazesinin kaldırıldığı Emir Sultan Camii’nde büyük bir mevlit okutacak.