“Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız”

“Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız”
Büyük Birlik Partisi ( BBP ) MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, Enes Kara’nın ölümüyle ile ilgili tepki toplayan sözler sarf etti. Eskişehir’de “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla yerel basın mensuplarıyla bir araya...

Büyük Birlik Partisi ( BBP ) MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, Enes Kara’nın ölümüyle ile ilgili tepki toplayan sözler sarf etti. Eskişehir’de “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Akdoğan, “Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız? Bir ayyaş öldü diye meyhaneleri mi kapatacağız? O zaman ÇYDD, Lions Kulübü gibi yerlerde kapatılsın” dedi.

“LATİFE OLDUĞUNU SÖYLEDİM”
Sözlerinin gündem olmasından sonra Ahmet Namık Akdoğan, yeni açıklama yaparak, “Kardeşim ben bunun latife olduğunu orada bulunan 13 gazeteci arkadaşın huzurunda söyledim, ondan sonra da evladımızın intiharına üzüldüğümü, kendine uygun olmayan bir yurtta kalmaması gerektiğini ifade ettim. Etmedim mi?” ifadelerini kullandı.

DESTİCİ: BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM
Akdoğan’ın açıklamalarından sonra BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bu ülkenin her acısı bizim açımızdır. Enes Kara’nın kaldığı yurtta hayatına son vermesinden büyük üzüntü duydum. Bu hadise bir kutuplaşma meselesi yapılmadan gerekli incelemeler yapılıp tekrarının yaşanmaması için de tüm tedbirler alınmalıdır” dedi.