Bizimki altılı onlarınki örtülü

Bizimki altılı onlarınki örtülü
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İstanbul'da gerçekleşen Hür Düşünce Hareketi Genel Kurulu'na katıldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı genel kurulda Davutoğlu da bir konuşma gerçekleştirdi.Davutoğlu...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İstanbul'da gerçekleşen Hür Düşünce Hareketi Genel Kurulu'na katıldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı genel kurulda Davutoğlu da bir konuşma gerçekleştirdi.

Davutoğlu altılı masaya ilişkin konuşurken, "İktidar, bizi eleştirirken '6 farklı bileşenden ne çıkacak' diye soruyor. Anlamıyorlar. Gerçekten en büyük gücümüz altı farklı bileşenin bir masa etrafında toplanmış olmasıdır. Kendilerinin ise örtülü bir masası var. İlişkileri berrak, şeffaf değil. Acaba sayın Erdoğan ve sayın Bahçeli kapalı kapılar arkasında neyi konuşuyorlar biliyor muyuz? Kurmayları biliyor mu? Sayın Perinçek'in Çin otoritesinin temsilcisi olarak 'Dümen bende' diyor. Ne kadar onda acaba?" dedi.

Davutoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Gizlediğimiz, sakladığımız bir şey yok ama onların bir seçim kazanmak için açık bir suç teşkil edecek şekilde kırmızı bültenle aranan teröristi televizyonlara çıkardıkları tarih hafızasında duruyor. Bir gün onlarda sorulur.

İstanbul'un fethini bir grup, İzmir'in kurtuluşunu bir grup kutlar hale gelmemeliyiz.

Seçim olana kadar parti mensubuyuzdur ama seçimden sonra başbakanızdır, cumhurbaşkanıyızdır, bakanızdır. Bütün bir milletin başbakanı, cumhurbaşkanı, bakanıyız. Biz seçim sonrasında kimsenin dışlanmadığı bir ülke idealinin peşindeyiz."