Boğazda 2 saatte 25 lüks oto satıldı

Boğazda 2 saatte 25 lüks oto satıldı
İKİNCİ el otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan “2plan” ve Borusan Grup şirketlerinden “Borusan Araç İhale” marka ve modelden bağımsız olarak yalnızca “Premium” araçların satışa çıktığı...

İKİNCİ el otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan “2plan” ve Borusan Grup şirketlerinden “Borusan Araç İhale” marka ve modelden bağımsız olarak yalnızca “Premium” araçların satışa çıktığı bir ihale düzenledi. Özel davet sistemiyle son kullanıcılar başta olmak üzere kurumsal firmaların da katıldığı ihale, Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşti. 250 kişinin katıldığı ihalede 2016-2019 model arası 60 adet premium ikinci el otomobiller için kıyasıya bir rekabet yaşanırken toplam değeri 23 milyon lirayı bulan 25 araç kısa sürede satıldı.

290 BİN TL'YE EN 'SOĞUK' DOBLO!

BURSA’da üretilen ve Türkiye’nin en çok tercih edilen hafif ticari aracı olan Fiat Doblo’nun soğuk zincir taşımacılığına yönelik geliştirilen özel yalıtım ve soğutucu ünitesine sahip ‘Frigo Maxi’ versiyonu satışa sunuldu. İkinci aşama tip onay belgesi bulunan Doblo Frigo Maxi,  ‘3 yıl 150 Bin km garantisi’ ve 290 bin 500 TL’den başlayan fiyatla satın alınabiliyor. 

KANADA'YA DA ADIM ATTI

BİRÇOK Avrupa kentinin ulaşım altyapısının dönüşümüne elektrikli ürün gamıyla destek veren Karsan, Kuzey Amerika pazarında önemli bir adım attı. Karsan, Kanada’nın önde gelen otobüs tedarikçisi ve bakım hizmetleri sağlayıcısı Damera şirketiyle el sıkıştı. İş birliği kapsamında tecrübeli otobüs ve ulaşım şirketi Mississauga Bus Group of Companies’a bağlı Damera, Karsan’ın Kanada’daki yetkili distribütörü oldu. Uzman kadrosuyla Kanada’da yaygın bir ağa sahip olan Damera; Karsan markalı ürünlerin satışı ve satış sonrası hizmetleri konusunda faaliyet göstermeye başladı.