Borcu olanlara kritik uyarı: "Dolar 35 TL olacak"

Borcu olanlara kritik uyarı: "Dolar 35 TL olacak"
Seçim sonrası dolar kurunda hareketlilik devam ederken dolarla ilgili bir tahmin de ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Selçuk Geçer dolar kuruna ilişkin yeni rakamı açıkladı.Bugüne kadar yaptığı yüksek tahminler nedeniyle adı...

Seçim sonrası dolar kurunda hareketlilik devam ederken dolarla ilgili bir tahmin de ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Selçuk Geçer dolar kuruna ilişkin yeni rakamı açıkladı.

Bugüne kadar yaptığı yüksek tahminler nedeniyle adı felaket tellalına çıkan Selçuk geçer, "Asgari ücretin yıllar içinde dolar bazında hikayesi" başlıklı videosunda kritik uyarılarda bulundu.

Seçimden sonra dolar kurunun 35 TL'yi göreceğini söyleyen Selçuk geçer, dolar borcu olan vatandaşları da uyardı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla vatandaşları uyaran Selçuk Geçer dolar kuruna ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Dolar 35 TL olacak"

"ABD’de aniden gelişecek çok yüksek bir enflasyon görürsek ki ortalama %8.5-9 aralığı gibi, düşük bir ihtimal de olsa o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebilir. Dolar endeksi bugün 0.225 yükselişle güne başladı. Yeni haftada 106.135 seviyesinden de işlem görüyor. Dolar 35 TL olacak. Görünen o ki ABD enflasyonu frenlemiş gibi. Önümüzdeki aylarda ki ortalama 3-4 ay olabilir bu süreç dolar değer kaybederken Türkiye’de yükselmeye devam edecek."

Kılıçdaroğlu, "Bunlar gelirse dolar 30 liraya çıkacak" demişti

Geçtiğimiz gün yayımladığı video ile seçmenlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm; ama ekonomi için karar ver. Bunlar gelirse dolar 30 liraya çıkacak. Unutma, o oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin." ifadelerini kullanmıştı.