BREZİLYA JORGE JESUS’U DÜŞÜNÜYOR

BREZİLYA JORGE JESUS’U DÜŞÜNÜYOR
2022 Dünya Kupası’na çeyrek finalde veda eden Brezilya’da, teknik direktör Tite istifa etti. İstifanın ardından ise yeni teknik direktör adayları konuşulmaya başlandı. Fenerbahçe’nin tecrübeli çalıştırıcı Jorge Jesus’un...

2022 Dünya Kupası’na çeyrek finalde veda eden Brezilya’da, teknik direktör Tite istifa etti. İstifanın ardından ise yeni teknik direktör adayları konuşulmaya başlandı. Fenerbahçe’nin tecrübeli çalıştırıcı Jorge Jesus’un da adaylar arasında olduğu söyleniyor.

Brezilya’da yeni teknik direktörlük için Portekizli 3 hocanın listede olduğu ve bu isimlerin Jorge Jesus ile birlikte, Palmeiras’ta çalışan Abel Ferreira ve Botafogo’da görev yapan Luis Castro olduğu belirtildi.

Brezilya’nın, Tite’nin sözleşmesinin 31 Aralık 2022’de resmen bitmesinin ardından yeni teknik direktör için harekete geçeceği ifade edildi.

Adı geçen 3 ismin Brezilya’da sergiledikleri performanslar nedeniyle listenin üst sıralarında yer aldıkları ifade edildi.

Brezilya’nın büyük hayalinin, takımın başına Pep Guardiola’yı getirmek olduğu ancak İspanyol hocanın mali şartları ve Manchester City ile yeni sözleşme uzatması sonrası bu imzanın çok uzak bir ihtimal olduğu aktarıldı.