Broadway tiyatroları 2021'e kadar kapalı

Broadway tiyatroları 2021'e kadar kapalı
Broadway yapımcıları ve tiyatro sahiplerinden oluşan bir konsorsiyum olan Broadway Birliği, koronavirüs salgını nedeniyle performansların 2 Ocak 2021’e kadar askıya alınacağını açıkladı. Broadway Birliği’nin aldığı karara...

Broadway yapımcıları ve tiyatro sahiplerinden oluşan bir konsorsiyum olan Broadway Birliği, koronavirüs salgını nedeniyle performansların 2 Ocak 2021’e kadar askıya alınacağını açıkladı. Broadway Birliği’nin aldığı karara göre, yeniden başlama tarihinin birkaç kez ertelenmesinin ardından, Broadway performansları 2020’nin sonuna kadar resmen iptal edildi.

Üreticileri temsil eden Broadway Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Schumacher, “Oyuncular, ekip, orkestra ve izleyici kitlemizin güvenliği ilk önceliğimiz. Koşullar güvenli olduğunda sahnelerimize dönmeyi dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

UZMANLARDAN DESTEK ALIYORUZ

Erteleme ile ilgili açıklama yapan oyuncu Charlotte St Martin de, pandemi nedeniyle yeniden açılmak için bir tarih taahhüt edemeyeceklerini ve satılan tüm biletlerin iade edileceğini belirterek, “Tiyatro sendikaları ile ortaklaşa çalışıyoruz ve yeniden açmanın tüm yönleriyle ilgili protokolleri keşfetmek için uzmanlardan destek alıyoruz” dedi.