Brodway müzikali 20 Ekim’de başlıyor

Brodway müzikali 20 Ekim’de başlıyor
Tony ödüllü kült Broadway müzikali Sidikli Kasabası, sezon boyunca Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.Tiyatro sahnelerinin usta isimleri Füsun Demirel ve Settar Tanrıöğen’in yanı sıra pek çok kıymetli oyuncudan...

Tony ödüllü kült Broadway müzikali Sidikli Kasabası, sezon boyunca Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Tiyatro sahnelerinin usta isimleri Füsun Demirel ve Settar Tanrıöğen’in yanı sıra pek çok kıymetli oyuncudan oluşan 27 kişilik kadrosu bulunan müzikalin yönetmen koltuğunda ise Kayhan Berkin oturuyor. 20 Ekim akşamı prömiye yapacak olan müzikalin biletlerine Passo üzerinden ulaşılabiliyor.

Greg Kotis ve Mark Hollman tarafından kaleme alınan Broadway kökenli satirik müzikal “Sidikli Kasabası Müzikali” Mon Yapım prodüksiyonuyla hayata geçirilen yepyeni yorumuyla sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.


TEK RESMİ BROADWAY MÜZİKALİ
Ana kast karakterleri New York Theatre’ın aylık “Müzikal Tiyatro Tarihinin En Önemli 100 Rolü” sıralamasına giren gösteri, İstanbul Devlet Tiyatroları’nda sahnelendiği her sezon kapalı gişe oynayan ve Türk tiyatro tarihinin tek resmi Broadway Müzikali olma özelliğini taşıyor.

Dünyanın kuraklıkla boğuştuğu bir dönemde; halkın tuvalete girmesinin sınırlanarak özel bir şirketin denetimine verildiği bir yerde geçen hikâyede, tuvalet parasını ödeyemeyenler gizemli Sidikli Kasabası’na gönderiliyor. Bir gidenin bir daha geri gelmediği, kimsenin birbirinin gözünün yaşına bakmadığı, tüm genel tuvaletlerin özelleştirildiği bu tuhaf “sistem”e başkaldırının başlaması ise sadece bir aşk kıvılcımına bakıyor.