“BU BİR SUÇ DEĞİL HATADIR”

“BU BİR SUÇ DEĞİL HATADIR”
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, "Gaziantep maçında sanki astık kestik. Mağdur olan biziz. Ne yanlış yapıldı, hakem kırmızı kart gösterebilirdi. Açıklaması da yapılmış, hata yaptı. Bu bir suç değil hatadır." dedi.Beşiktaş...

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, "Gaziantep maçında sanki astık kestik. Mağdur olan biziz. Ne yanlış yapıldı, hakem kırmızı kart gösterebilirdi. Açıklaması da yapılmış, hata yaptı. Bu bir suç değil hatadır." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonunun, siyah-beyazlı takımın Gaziantep FK ile oynadığı maçtaki VAR kayıtlarını açıklamasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Siyah-beyazlı takımın, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güneş, 2018 yılında VAR için "Önemli olan niyet" yorumu yaptığını hatırlatarak, "30 sene önceye de gidip bazı sözlerimi alırsanız onlar da hala geçerli. Dün akşam tesadüfen eski maçları seyrettim. Trabzonspor’daki maçlarda önde pres, tek topta attığımız goller var. Şimdi onları anlatmaya çalışıyoruz, bize yaşlandı diyorlar. O gün yaptığımızı bugün siz yapıyorsunuz. Yeni geldiniz, hoş geldiniz. Haklı çıkmak önemli değil. Söylediklerimizi paylaşmak, ortak değerde buluşmak önemli olan." dedi.