Bu haber şaka değil

Bu haber şaka değil
Bir programda konuşan AK Partili Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul’da 1 milyon 800 bin dönüşmesi gereken konut olduğunu söyledi ve yıkılma riskli bulunan binalardan CHP’li belediyeleri sorumlu tuttu.Göksu,...

Bir programda konuşan AK Partili Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul’da 1 milyon 800 bin dönüşmesi gereken konut olduğunu söyledi ve yıkılma riskli bulunan binalardan CHP’li belediyeleri sorumlu tuttu.
Göksu, “İstanbul iki buçuk yıldan beri bu konuda maalesef sınıfta kalmıştır” diyerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimini ve CHP’li ilçe belediyelerini sorumlu tutan ifadeler kullandı:
“İstanbul’un her şeyinden sorumlu olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iki buçuk yılda yapmış olduğu iki tane deprem çalışması var. Sadece deprem çalıştayı ve kentsel dönüşüm için internet sitesi yaptılar. Şu anda İstanbul’da riskli olarak tespiti yapılmış ve acilen yıkılması gereken binalar var. Bu binaların hepsi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediyesine ait bölgelerde bulunmaktadır.”