‘Bu kadar yalanın da arkasından gitmeyin’

‘Bu kadar yalanın da arkasından gitmeyin’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas’ta belediye başkanları çalıştayında konuştu.İktidar mensuplarının seçimden önce kentlere giderek bulundukları vaatleri yerine getirmediğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas’ta belediye başkanları çalıştayında konuştu.

İktidar mensuplarının seçimden önce kentlere giderek bulundukları vaatleri yerine getirmediğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Açık ve net söylüyorum, sizden oy almak için mikrofonların önüne çıkıyorlar ve yalan söylüyorlar, yalan yalan yalan söylüyorlar. Yeter be kardeşim bu kadar yalanın da arkasından gitmeyin!" diye sitem etti.

CHP'li belediyelerin hayata geçirdiği icraatlardan bahseden CHP lideri, "İktidarın beceremediğini beceriyoruz. Çiftçiyi perişan ettikleri biz perişan olmaktan kurtarıyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu, "21 bin 130 üreticiye 30 bin ton hayvan yemi verildi. Ama bizim belediyelerimizin olmadığı yerlerde insanlar perişan vaziyette. Hayvanlarını kesime götürüyorlar. Kooperatiflerle de iş birliği yapılıyor. Kooperatiflere 2 bin 200 tarım aracı hibe edildi. 97 milyon adet fidan ücretsiz olarak dağıtıldı" diye konuştu.