Bu kanun teklifi kendilerinin sonunu getirir

Bu kanun teklifi kendilerinin sonunu getirir
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti iktidarının ekonomi politikalarını eleştirerek “20 yıldır iktidarda bulunan bu arkadaşlar utanılması gereken bu ekonomik tablo ile övünmeye yelteniyorlar. Yalan söylemek...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti iktidarının ekonomi politikalarını eleştirerek “20 yıldır iktidarda bulunan bu arkadaşlar utanılması gereken bu ekonomik tablo ile övünmeye yelteniyorlar. Yalan söylemek çok kolay bir şey ama bunun hesabı kolay verilmez. Vatandaşı da inandıramıyorlar zaten” dedi.

Karamollaoğlu, AK Parti ve MHP’nin ‘sansür yasası’ olarak nitelendirilen kanun teklifiyle ilgili “İktidar hırsı gözlerini boyamış bunun başka bir izahı yok. Ama bu kendilerini sonunu getirir, geçmişte de böyle olmuştur” diye konuştu.

Temel Karamollaoğlu, dün partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. 1 Ekim’de TBMM’nin yeni yasama yılına, 2 Ekim’de Altılı Masa’nın yeni döneme ilk toplantısını yaparak başladığını anımsatan Karamollaoğlu, ilk günden beri Altılı Masa ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve en ufak bir tereddütleri olmadığını söyledi. Karamollaoğlu “85 milyon da müsterih olsun ki ortak akılla belirleyeceğimiz ortak cumhurbaşkanı adayımız Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. TBMM aritmetiğinde de çoğunluğu elde ederek ülkemizin tüm problemlerini hızlı ve kalıcı çözümleri üreteceğimizin müjdesini vermeyi görev addediyorum” dedi.