BU PROTOKOLÜ ALT LİGLERDE UYGULAMAK MÜMKÜN DEĞİL

BU PROTOKOLÜ ALT LİGLERDE UYGULAMAK MÜMKÜN DEĞİL
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarını değerlendiren Bandırmaspor Asbaşkanı Onur Göçmez, ''Türkiye Futbol Federasyonu, tüm liglerin oynanacağını açıkladı ancak nasıl oynanacağını açıklamadı....

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarını değerlendiren Bandırmaspor Asbaşkanı Onur Göçmez, ''Türkiye Futbol Federasyonu, tüm liglerin oynanacağını açıkladı ancak nasıl oynanacağını açıklamadı. Biz birkaç vaka varken ligleri iptal ettik ve doğru bir karardı. Şimdi binlerce vaka var ve biz sahalara dönüyoruz” dedi.
Alt liglerde teknik imkanların yetersizliğine değinen Göçmez, ''Futbola Dönüş protokolü yayınlandı. Alt liglerde bunun uygulanamayacağı tüm kulüpler tarafından söylendi. Bu gerçek ile yüzleşmeliyiz, alt liglerde ne yazık ki endüstriyel futbolun imkanları yok. Alt liglerde statların, antreman sahalarının teknik ve altyapı olanakları ne kadar biliniyor emin değilim. Sadece 1 takımı havalimanından otele taşımak için 3 otobüs gerekiyor. 30 futbolcu için 10 soyunma odası gerekiyor. Bu protokol, sorumluğu tamamıyla kulüplere ve futbolculara yüklüyor. Tüm alt liglerin şu anda başka sorunları da var. Gelirlerimiz sıfırlandı ve ciddi sorumluluklarımız var TFF'den ödeme alamıyoruz'' diye konuştu.