Bu son seçim olacak

Bu son seçim olacak
Süleymaniye’nin yıkılmasına müsaade etmeyeceğizİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin’de; “Ben Kadınım Umudun Adıyım” programına katıldı.  Akşener bu program öncesinde İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı’nı...

Süleymaniye’nin yıkılmasına müsaade etmeyeceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin’de; “Ben Kadınım Umudun Adıyım” programına katıldı.  Akşener bu program öncesinde İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Akşener, il başkanlığı önünde şunları söyledi:

“UCUBE SİSTEMLE İLGİLİ YAPILACAK SON SEÇİM”

Bu seçim bu ucube sistemle ilgili olarak yapılacak son seçimdir. Dolayısıyla kazanmak durumdayız. Parlamenter sisteme geçişin konuşulduğu, tek adam sisteminin ortadan kaldırılacağına dair sözlerin verildiği ve milletin dertleri üzerinden üretilmiş çözümler üzerinden rekabet edildiği bir seçimdir. Tek adam sisteminin, partili cumhurbaşkanlığı sisteminin karşısında güçlendirilmiş parlamenter sistemin konuşulduğu son seçimdir. Bu seçimde İYİ Parti'nin varlığı bu ucube sistemi ortadan kaldıracak.”

Mehmet Akif Ersoy'un "Hadi gel yıkalım şu Süleymaniye’yi desen, iki kazma kürek, iki de ırgat gerek. Ancak, hadi gel yapalım şunu geri desen, Bir Sinan, bir de Süleyman gerek" şeklindeki sözlerini de hatırlatan Akşener, şunları söyledi:

"Bu sözün anlamıyla; bu seçim ya Süleymaniye'nin yıkılması ya da Süleymaniye'nin muhafaza edilmesi anlamına gelecektir. Biz İYİ Partililer, Süleymaniye'nin yıkılmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkeyi; iki kürek, iki kazma, iki ırgat eliyle bu hale getirenlerin, yarın bunu devam ettirmelerine müsaade etmeyeceğiz.”