Bu ülke yorgun, bu millet huzur istiyor

Bu ülke yorgun, bu millet huzur istiyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa’da bir otelde düzenlenen kanaat önderleri ve iş insanları toplantısında konuştu.Esnaf ziyaretlerini hatırlatan Akşener, “Bunun bir mesajı var. Önce benimle dalga geçildi...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa’da bir otelde düzenlenen kanaat önderleri ve iş insanları toplantısında konuştu.
Esnaf ziyaretlerini hatırlatan Akşener, “Bunun bir mesajı var. Önce benimle dalga geçildi ama şimdi herkes tekrarlıyor. Sürdürülebilir bir iş yaptığınız zaman mutlaka oraya dikkat çekersiniz. Tekrar tekrar aynı işi yaptığınız zaman bir süre sonra oraya dikkat çekersiniz” dedi.
Hizmet üzerinden rekabetin ne anlama geldiğini anlatmak istediğini söyleyen Akşener, “Ben bu ülkenden aldım kardeşlerim. Bu ülke yorgun. Benim gibi alanlar var aranızda. Bu millet yorgun. Bu millet huzur istiyor. Bu millet artık yan yana yürümek istiyor. Bu millet, bu insanlar liyakatli insanlar tarafından yönetilmek istiyor. Bu insanlar yandaş kayırmanın bitmesini istiyor. Bu insanlar 92 puan alıp atanamamış çocuğunun yerine 58 puanla atanmış gençlerin varlığını duymak istemiyor. Büyükşehirlerde ev genci denilen bir kavram var, onların olmasını istemiyor. Haksızlıkların, hukuksuzlukların giderilmesini; adaletin tesis edilmesini istiyor. Bunun anlamı makulde buluşmaktır.” dedi.