BUGÜNLERİ DE GÖRECEK MİYDİK?

Son Güncellenme Tarihi: Ekim 7, 2022 / 07:41

Tam bir tribün gecesiydi… Keşke olabilseydiniz, Saraçoğlu atmosferini yaşayabilseydiniz. Vallahi ne yalan söyleyim sanırım lig maçından daha kolay, daha keyifli seyrettik Avrupa maçını. En son Aykut Kocaman’la yarı finale kaldığımızda bu denli keyifle, rahat izliyorduk maçları. (Bizi eleyen Benfica’nın hocası da Jorge Jesus’tan başkası değildi). AEK güçsüz takım falan demeyin, bu gözler ne mağlubiyetler gördü. Dolayısıyla bu günleri tekrar gösterdikleri için ben Jesus ve oyunculara müteşekkirim.

Beşiktaş maçından sonra da söylemiştim ben rahat uyuyorum BJK’liler düşünsün geleceği diye. Bu gece daha da rahat uyuyacağım, tabi uyuyabilirsem. Sahi BJK demişken, o maçta malum net verilmeyen penaltımız var, karşılıklı garip faul kararları var, kısacası kötü bir hakem var. Ve bir de dün akşamki muazzam hakem var. Maç boyu şunu düşündüm, keşke hakem de transfer edebilsek. Kendisine teşekkür etmek istiyorum zira kendisi hakemlik müessesine olan inancımı tazeledi.

Sayın Jesus biz senden razıyız ama şu Arda’yı niye bize daha fazla izletmiyorsun? 87’de girmesine rağmen çalım da attı neredeyse gol de atıyordu. Daha ne yaparsa kendisini 20-30 dakika izleyeceğiz? Takım bu kadar iyiyken, keyifler yerindeyken seni eleştirmek de kolay değil ama Allah aşkına şu Arda’yı biraz daha fazla oynat. Şu Arda mevzuu olmasa sana tek sözümüz olmaz herhalde. Ya bu arada ne oldu Trabzonspor’a? Ne hikmetse Türk hakemleri, tuhaf penaltılar olmayınca grupta can çekişiyor, tesadüf herhalde. Neyse… Biz bir akşam daha rahat uyuyoruz yine ONLAR düşünsün.

tribünün muhalefet şerhi

Fenerbahçeli. Gazete Pencere spor sayfasında Tribünün Muhalefet Şerhi köşesinde yazmaktadır.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top