BUNLARI DA NOT EDELİM

Trabzon’un şampiyonluk sürecinde yaşanan saçmalıklar Fenerbahçe’deki yönetim, taraftar, takım kenetlenmesini sağlamış durumda. Bugüne kadar bizi hayli üzen Başkan Ali Koç’un hafta içinde yaptığı çıkışlar bu kenetlenmeyi de perçinledi açıkçası. Ben bile Koç yönetimine olan öfkemi şimdilik rafa kaldırmış durumdayım.

Fenerbahçe’nin üzerinde oyunlar oynanacak, ezilecek, kenara atılacak bir takım olmadığını bir kere daha, hem de bu sefer etkili ve gür seslendirdi. Bir de kısa konuşmayı başarırsa şahane olacak.

Yeni divan başkanı Uğur Dündar’ın, İmamoğlu’na 61 sırt numaralı Fenerbahçe forması hediye etmesini de not ettik. Böyle bir hata ne mesleki kıdemine yakıştı ne de oturduğu makama. Tribünler sizi kaşları çatık izliyor Uğur Bey.

Maça gelirsek. Beşiktaş’ı tebrik edelim. İyi direndiler Fenerbahçe’ye, ittiler, kaktılar, vurdular, tribünler her şeyi attı, Arda Kardeşler de seyredince Fenerbahçe’ye yenilmemeyi başardılar. Bu Arda kimin Kardeşleri, hatta kardeşi hangi takımda oynuyor, bunu da not edin.

Fenerbahçe’nin eksiklerin önemli etkisi vardı, kimi oyuncularımız da gününde değildi. Neyse böyle bir deplasmandan beraberlik çıkarmak da yeter.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi