Buradan sana ekmek çıkmaz

Buradan sana ekmek çıkmaz
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkını Elde Etmesinin 86. Yıldönümü” programında konuştu. Erdoğan, Tank Palet fabrikasının Katar’a peşkeş çekildiğini...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkını Elde Etmesinin 86. Yıldönümü” programında konuştu. Erdoğan, Tank Palet fabrikasının Katar’a peşkeş çekildiğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle cevap verdi.
“Tank Paleti Fabrikası’yla ilgili her şeyi vesikalarıyla ortaya koyduğumuz halde hala bunu konuşuyor. Buradan ekmek çıkmaz, boşuna konuşma” diyen Erdoğan, şunları söyledi: “Her defasında yalanı yüzüne vurulduğu halde aynı iftiraları tekrarlayan zihniyetten başka ne beklenir? Bunun kadar, bunlar kadar yalanı rahat söyleyebilen bir siyasetçi tanımadım. Akşam yalan, sabah yalan. Bir doğru konuş, dürüst konuş. Kaç kez Sakarya’daki Tank Palet Fabrikası’yla ilgili her şeyi ortaya koyduysak bununla ilgili konuşuyor. Buradan sana ekmek çıkmaz, boşuna konuşma.”