BURAK ELMAS TFF’YE GİRİYOR

BURAK ELMAS TFF’YE GİRİYOR
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na seçilmesine kesin gözüyle bakılan Mehmet Büyükekşi'nin yönetiminde kimlerin yer alacağı büyük merak konusu.Eski TFF Başkan adaylarından Erdal Alkış, Galatasaray 'ın başkanlık...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na seçilmesine kesin gözüyle bakılan Mehmet Büyükekşi'nin yönetiminde kimlerin yer alacağı büyük merak konusu.

Eski TFF Başkan adaylarından Erdal Alkış, Galatasaray 'ın başkanlık koltuğunu Dursun Özbek'e bırakan Burak Elmas'ın da Büyükekşi'nin listesinde olacağını iddia etti. Alkış, başkan adaylığı için son ana kadar girişimde bulunan ama başvurmayan Servet Yardımcı'nın de Büyükekşi ile yola devam edeceğini savundu.

Alkış, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "TFF Başkan adayı Mehmet Büyükekşi listesi: Burak Elmas, Mustafa Hacıkerimoğlu, Haluk Kalyoncu, Servet Yardımcı, Hamit Altıntop, Alkın Kalkavan, Mehmet Baykan, Cengiz Zülfikaroğlu, Volkan Can, Bülent Demirlek, Ali Düşmez ve 1 Spor Ekonomisti… Ne dersiniz sn Kamuoyu?" diye yazdı.

Bu iddiaya göre Nihat Özdemir yönetimindeki hakem skandalı nedeniyle istifa eden Mehmet Baykan geri dönüyor. Daha önce Yıldırım Demirören yönetiminde yer alan Cengiz Zülfikaroğlu da TFF yönetiminde yeniden yer alacak. 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği ve Kırklarelispor Başkanı Volkan Can da yönetimde olacak. Bir diğer sürpriz isimle eski hakem Bülent Demirlek. TFF yönetimlerinin değişmez ismi Ali Düşmez de koltuğunu koruyacak.