BURAK ELMAS'TAN TORRENT'E TEPKİ

BURAK ELMAS'TAN TORRENT'E TEPKİ
Galatasaray Süper Lig'de 25'inci haftayı 29 puanla 13'üncü sırada tamamladı.Bu durum daha önce kulüp tarihinde görülmüş değil. Zor günler geçiren başkan Burak Elmas, 1-1 biten Kayserispor maçı sonrası teknik direktör Domenec...

Galatasaray Süper Lig'de 25'inci haftayı 29 puanla 13'üncü sırada tamamladı.

Bu durum daha önce kulüp tarihinde görülmüş değil. Zor günler geçiren başkan Burak Elmas, 1-1 biten Kayserispor maçı sonrası teknik direktör Domenec Torrent ile görüştü. Başkan Elmas oyuncu tercihlerinden duyduğu rahatsızlığı İspanyol teknik adama iletti. Takımın bir an önce maç kazanması gerektiğini belirten Burak Elmas, teknik heyetten daha titiz davranmasını istedi.

Galatasaray ile çıktığı 5 maçta sadece 2 puan alan Domenec Torrent ise işine karışılmasından rahatsız.

İspanyol teknik adam oyuncuların antrenman performanslarına göre kadro tercihi yaptığını belirtti.

Bu arada yönetim bu dönemde teknik direktör değişikliğine gitmeyi düşünmüyor.

Bu durum Torrent'e de iletildi. Galatasaray'da yönetim ve teknik heyet Göztepe maçından alınacak galibiyetle yeni bir sayfa açmayı planlıyor.

GÖZTEPE MAÇI SON ŞANSI OLABİLİR

Kulislerde konuşulanlara göre Göztepe maçı, Domenec Torrent'in son şansı olabilir.

Galatasaray, Göztepe deplasmanında da puan kaybı yaşaması durumunda küme düşme potasına iyice girecek. Düşme korkusu yaşamak istemeyen yönetimin takımı Süper Lig tecrübesi bulunan bir isme emanet edebileceği öne sürülüyor.

Sarı-kırmızılılarda bazı isimlerin Başakşehir'le şampiyonluk yaşayan Okan Buruk'u gündeme getirirken Burak Elmas'ın, Buruk ismine sıcak bakmadığı öğrenildi. Elmas'ın futbolculuğu döneminde Galatasaray'dan Inter'e transferinde sarı-kırmızılı kulübe zarar verdiğini düşündüğü Buruk'a kendi döneminde görev vermek istemediği öne sürüldü.