Büyük kampanyaya dün start verildi: BIRAKMAM SENİ BEŞİKTAŞ

Büyük kampanyaya dün start verildi: BIRAKMAM SENİ BEŞİKTAŞ
Beşiktaş ‘Bırakmam Seni' kampanyasına start verdi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında kampanyanın detayları anlatıldı.Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çeb şöyle konuştu:"Bu...

Beşiktaş ‘Bırakmam Seni' kampanyasına start verdi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında kampanyanın detayları anlatıldı.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çeb şöyle konuştu:
"Bu kampanyanın Beşiktaş'a çok desteği olacak. Milyonlarca taraftarımız bize destek verecek. Beşiktaş'ın en önemli sportif faaliyetlerinden biri olan futbol takımı ve seyircili hali imkansız hale gelmiştir. Taraftarsız oynayacağımız 8 maçımız var. Herkes kadar biz de iddialıyız. 8 maçı kazanmak için sahaya çıkacağız.
Beşiktaş camiasının, taraftarımızın beni her sokakta gördüğünde ısrarla, 'Bağış kampanyası istiyoruz, hakkımızdır bu' söylemiyle oluşmuş bir bağış kampanyasıdır. Bu kampanyanın Beşiktaşımıza çok büyük desteği olacağına inanıyorum. Beşiktaşımızın geleceğini inşa ederken, şeffaf bir sistem kurarken bu dönemde bağış kampanyasından gelecek destek önemli olacaktır. Beşiktaşımıza verecekleri her bir kuruşun yerinde harcanacağını, geleceği tesis etmek anlamında kullanılacağına söz veriyorum. Beşiktaş taraftarının desteğine ihtiyacımız var. Miktardan çok katılım sayısının artması moral verecektir bize. 1 kuruş veren de önemli bizim için. Aile ekonomisini sarsmayacak şekilde bu kampanyaya destek vermelerini rica ediyorum. Her kuruşa dikkat edeceğiz.”