BÜYÜKEKŞİ’DEN KÖŞGER’E ZİYARET

BÜYÜKEKŞİ’DEN KÖŞGER’E ZİYARET
Göztepe ile Altay arasında oynanan ve yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen maçın ardından İzmir'de ziyaretlerde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ile bir araya geldi.Büyükekşi,...

Göztepe ile Altay arasında oynanan ve yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen maçın ardından İzmir'de ziyaretlerde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ile bir araya geldi.

Büyükekşi, Yavuz Selim Köşger'i makamında yaptığı ziyarette, Altay Kulübü Başkanı Ayhan Dündar, Göztepe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sepil ve sarı-kırmızılı takımın oyuncuları Yasin Öztekin, İsmail Köybaşı, Atınç Nukan hazır bulundu.

Ziyarette açıklamada bulunan Vali Köşger, İzmir derbisinde takımlara ve bunların taraftarların tamamına mal edilemeyecek, uygun olmayan üzücü hadiselerin yaşandığını söyledi.

Büyükekşi’nin bu nedenle İzmir’e geldiğini aktaran Köşger, "Yirmi dörde yakın şahıs gözaltındaydı. Bunlardan birisi dün savcılıktan tutuklanmaya sevk edildi ve Altay kalecisine şiddet uygulayan şahıs tutuklanmış oldu. Diğer hadiseyi gerçekleştirenlerle ilgili de sorgulama süreci devam ediyor." dedi.