BÜYÜKLERİN TREZEUGET KAVGASI!

BÜYÜKLERİN TREZEUGET KAVGASI!
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Trezeuget için transferde amansız bir mücadeleye girdi. Corona virüsü (koronavirüsü) nedeniyle Süper Lig'e verilen arada gelecek sezonun transfer hedefleri için çalışmalarını sürdüren 3...

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Trezeuget için transferde amansız bir mücadeleye girdi. Corona virüsü (koronavirüsü) nedeniyle Süper Lig'e verilen arada gelecek sezonun transfer hedefleri için çalışmalarını sürdüren 3 İstanbul kulübü için tek isim yazdıldı.
Arap medyasında çıkan haberde 3 kulübün de Premier Lig'in yıldızı ile ilgilendiği ifade edildi.
Albidda.net adlı internet sitesi, şu anda Premier Lig ekibi Aston Villa'da forma giyen Trezeuget'in Türkiye'ye dönmeye çok yakın olduğunu ifade etti..
Öte yandan Türk tarafında Trezeguet hareketliliği sürüyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Mısırlı oyuncu ile bizzat ilgileniyor.
Trezeguet, bu sezon Aston Villa formasıyla toplamda 31 müsabakada rol alırken bu performansının dikkat çekici olduğu belirtildi.
Kariyerine Mısır ekibi El Ahly Kairo U23 takımında başlayan Trezeguet, daha sonra sırasıyla; El Ahly Kahire, RSC Anderlecht, RSC Anderlecht, Royal Excel Mouscron, Kasımpaşa ve Aston Villa formalarını terletti.