‘Çağırın tek tek baronları sayacağım mahkemede’

‘Çağırın tek tek baronları sayacağım mahkemede’
Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü uyuşturucuyla ilgili iddiaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.İngiltere temaslarını takip eden gazetecilerin sorularını...

Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü uyuşturucuyla ilgili iddiaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

İngiltere temaslarını takip eden gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu suç duyurusu için “Keşke mahkeme açılsa, keşke gel mahkemede ifade ver deseler. Bütün baronların isimlerini tek tek sayacağım” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu konuyla ilgili şunları söyledi:

“Uyuşturucu baronları ile benim hiç fotoğrafımı gördünüz mü? Hayır, göremezsiniz ama Erdoğan'ın fotoğrafı var. Fotoroman Süleyman'ın da fotoğrafı var. Bir uyuşturucu baronu ile nasıl olur da bir siyasetçi kol kola girer?

Eğer siz, uyuşturucu baronları ile yan yana poz verirseniz, polis bir şey yapamaz. Ben şu sözü verdim, Türk halkına… Polis arkadaşlarıma söylüyorum: Uyuşturucu baronlarına karşı vereceğiniz her türlü mücadeleyi destekleyeceğim.

Herhangi bir kişi uyuşturucu baronlarına dokunmayın diye telefon açarsa, yargıya müdahale ederse, bana haber vereceksiniz, ben o siyasetçilerin de bitiririm. Bu kadar kararlıyım.

Öyle bana dava açarak bana gözdağı vermeye kalkıyorlar. Ne onların gücü yeter, çünkü ben haklıyım; ne de onların yandaşlarının gücü.”